otomatis lantai scrubber exporter-marcosp
industri vakum luwih resik supplier-marcosp
dhuwur meksa mesin cuci Produsèn-marcosp
welcome Sumping!

kok milih kita

  • icon

    efisien

    produk nggunakake teknologi kanthi otomatis luwih efisien, luwih awet, wektu-daya lan trep.
  • icon

    paling apik

    konsumsi energi produk murah, nanging uga kanggo njaga kualitas produk Benchmarking.
  • icon

    panguwasa

    standar teknologi produk wis dadi industri, utamané industri dhuwur-tech, dhuwur panglimané.
  • icon

    optimal

    wis nampa akèh manungsa waé industri kanggo saringan penting lan pangenalan.

babagan awake dhewe

suzhou marcospa didegaké ing taun 2008. spesialisasine ing produksi mesin lantai, kayata gilingan, minerals lan bledug Penagih. produk kualitas dhuwur, modern, digunakake digunakake ing macem-macem arsitektur, ora mung wis masal godhongé amba saka pasar domestik dodolan, nanging uga dièkspor europe lan negara united.

marcospa nggeser liwat taun wis tansah nganut "kualitas produk supaya urip, kapercayan lan pembangunan layanan" tujuan bisnis. setya nyediakake sampeyan karo produk kualitas lan layanan kualitas. duwe, tim Manajemen desain profesional darmabakti, saka desain produk, making jamur, ngecor kanggo prodhuk Déwan, kanggo saben aspek lan pangolahan sing kaku Testing lan kontrol.

liwat sawetara taun kepungkur saka produksi lan Manajemen lan eksplorasi , marcospa Nggawe sistem manajemen kualitas dhewe. marcospa tansah ngleksanakake konsep tumitah Nilai customer kanggo pelanggan ngarang produk kanggo ketemu karo kabutuhan saka pelanggan beda, lan terus-terusan nyedhiyani pelanggan karo solusi lan masalah technical. eksplorasi luwih lan inovasi, lan keunggulan.

becik nampani kowe lan bukaan munggah wates komunikasi. kita nyinkronake karo partner becik!

babagan awake dhewe

ninggalake pesen

patemon kabutuhan customer mung goal lan motivasi kita